Dodentocht brengt gratis Wifi naar Merchtem

Op 11 augustus gaat de 48ste editie van de Dodentocht van start in Bornem. De Dodentocht dat is 100 km lopen of wandelen in 10 tot 24 uur tijd. Met het afhaken van Brouwerij Palm als belangrijke stopplaats stelde de organisatie de vraag of Merchtem die taak wilde overnemen. De gemeentelijke sporthal in de Dendermondestraat zal dus fungeren als stopplaats.

De Dodentocht heeft een verrassend geschenk in petto voor de Merchtemnaren. Bovenop het voormalige Ginder-Alegebouw komt een antenne die voor gratis Wifi zal zorgen voor alle deelnemers maar ook voor de Merchtemnaren die niet te ver van de Ginder-Aletoren wonen. Omdat de antenne daar zal blijven staan zal iedereen in het centrum van de gemeente van gratis wifi kunnen genieten. En dat zolang als de Dodentocht in Merchtem een tijdelijke pleisterplaats heeft. (Foto: Perscel Dodentocht)

www.dodentocht.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk