Kermismaandag om U tegen te zeggen (+ foto's)

Het kermiscriterium op de Reedijk werd gewonnen door Michel Heydens uit Westrode. Greg De Winde (Brussegem) mag zich kampioen van Merchtem noemen. Na de ‘echte coureurs’ werd de Gentlemen’s Race aangevat met vier ploegen: De Vrienden Senioren Dames, De Olympic Trappers (ook dames), de Vrienden Senioren Heren en de ploeg van burgemeester Eddie De Block.

Het werd een plezante aflossingskoers met vierentwintig deelnemers (13 vrouwen en 11 mannen). Uiteindelijk haalde de ploeg van de burgemeester (Chantal Mostaert, Pol Van Den Eynde, Steven Elpers, Mario Vandevelde, David De Valck en Eddie De Block) het voor de heren van de Vrienden Senioren. Maar ook hier gold nog de Olympische geest: deelnemen is belangrijker dan winnen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk