Dinsdag start Zomer op de Kiosk

Zomer op de Kiosk is een initiatief van de Merchtemse cultuurraad en wil de Merchtemse verenigingen in de kijker plaatsen. Vier dinsdagen lang laten Merchtemse verenigingen van hun beste kant zien op de kiosk die opgesteld staat aan het August De Boeckhuis.

Geopend wordt er op dinsdag 21 juli (nationale feestdag) met een kinderdisco en een bal populaire (volksbal) georganiseerd door het Merchtems Volks Theater. Er worden o.m. de lievelingsdansplaten van ‚Äėbekende‚Äô Merchtemnaren gedraaid. (Foto enkel illustratief)

Om u alvast een voorsmaakje hiervan te geven zendt Spits FM op maandag 20 juni van 19 tot 21 uur een programma uit waarin heel wat Merchtemnaren uit diverse sectoren hun lievelingsplaat voorstellen met een woordje uitleg bij het waarom van hun keuze.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk