Lichaam Frederik Heyvaert teruggevonden op parking in Merchtem

Frederik Heyvaert (34) is dood teruggevonden in een bestelwagen op een parking aan de Merchtemse August De Boeckstraat. Frederik Heyvaert was al sinds 15 maart als vermist opgegeven. Heyvaert werd doodgeschoten en zijn lijk werd achtergelaten op een parkeerterrein in het centrum van de gemeente.

Het slachtoffer droeg nog steeds de kledij die hij op de dag van zijn verdwijning droeg en had zijn identiteitspapieren nog op zak.

Op zaterdag 15 maart om 3 uur ’s nachts verliet hij – na een feestje in het Gentse – het huis van een vriend in de Brussegemkerkstraat in Brussegem (Merchtem). Vanaf dat moment ontbrak elk spoor van de jongeman. In de woning in Brussegem werd ook een huiszoeking uitgevoerd.

Wat er precies is gebeurd is voorwerp van onderzoek. Het parket vorderde alvast een onderzoeksrechter, een wapendeskundige en een wetsdokter. Morgen (donderdag) zou een autopsie op het lichaam worden uitgevoerd.

Lees ook:

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk