Steenberggeburen hebben mooiste kerststal

Niet minder dan 17 buurten hadden zich ingeschreven voor de kerststallenwedstrijd die door de gemeente ook in 2014 werd georganiseerd. Zaterdag, een paar uur voor het afschieten van de eerste vuurpijlen, werden alle deelnemers ontvangen in het August De Boeckhuis. Kerst en Nieuwjaar 005

De kerststal van de Steenberggeburen van de Galgestraat haalde het met twee tienden van een procent van de kerststal van de Buren Oost-West uit Peizegem. De winnende kerststal was een erg originele versie: gemaakt uit zandzakjes en met een duidelijke referentie naar het kerstbestand van 2014 in de grote oorlog.

Na de Steenberggeburen en Oost-West kwamen het Buurtcomité Terlinden, die voor het eerst een erg geslaagde kerstfakkeltocht organiseerden, de Huibout en de Middelstraatvrienden. Drie buurten van Peizegem in de eerste vijf dus.

Voor alle deelnemers waren er felicitaties en een pakket met vloeibare versnaperingen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk