Eerste huwelijken in Merchtems August De Boeck huis

Op 1 juli werd het August De Boeckhuis in Merchtem officieel in gebruik genomen. Op 4 en 5 juli maakten de eerste ‘trouwers’ er hun opwachting. De eer om als allereerste in het huwelijk te treden in het volledig gerestaureerde en uitgebreide gebouw langs de Reedijk viel te beurt aan Koen Clijmans en Hannah Dennis (uit de Verenigde Staten). Zij traden er op vrijdag 4 juli in het huwelijk.

De dag erna was meteen een drukke dag voor burgemeester Eddie De Block en zijn trouwe helpsters van het gemeentepersoneel. Niet minder dan 5 koppels hadden de dag uitgekozen om in het huwelijk te treden. Om tien uur waren Raphaël Heroes en Sandra De Nul (foto) reeds met hun familie en dochtertje Nona paraat om de huwelijksgelofte af te leggen.

Na de officiële afhandeling van het huwelijk werd in de (nieuw aangebouwde) receptieruimte een glas gedronken op het welzijn van bruid en bruidegom.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be