Stephex Masters viert tiende editie: “Meer dan 700 paarden uit 40 landen verwacht”

De Brussels Stephex Masters vijfsterrenjumping viert van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september zijn tienjarig jubileum op de site van Stephex aan de Linthoutseweg in Wolvertem. Het evenement blijft het evenement gratis toegankelijk voor het grote publiek.

Sinds het begin in 2014 is de Brussels Stephex Masters uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze vijf sterren-springwedstrijden met deelname van elite-ruiters en toppaarden van over de hele wereld.

“De eerste editie van de Brussels Stephex Masters was een groot succes en trok meer dan 30.000 bezoekers”, laat woordvoerder Katrien Van Miert van Stephex weten.

De Stephex Masters groeiden jaar na jaar en met een almaar groeiend budget bereikte de Brussels Stephex Masters nieuwe hoogten.

In 2022 was er de introductie van een grasarena. “Die werd met groot enthousiasme ontvangen”, vertelt Van Miert. “Bijna 500 paarden namen deel en het evenement trok gedurende de week meer dan 60.000 bezoekers.”

“Zo groeien we jaar na jaar verder en dit jaar viert de Brussels Stephex Masters zijn tiende editie. Het wordt opnieuw onvergetelijk, met een speciale ‘Kids Day’ op woensdag 28 augustus. Op donderdag is er een exclusieve veiling van veulens. Het is een zeldzame kans om beloftevolle veulens aan te kopen uit bekende kampioenmerries, gecombineerd met de best verervende hengsten ter wereld.”

“Zoals altijd kan je op de Brussels Stephex Masters genieten van het allerbeste wat de paardensport te bieden heeft, aangevuld met gastvrijheid en entertainment van wereldklasse.”

“We nodigen iedereen uit om met ons dit jubileum te vieren. Inkom en parking is volledig gratis. Er worden meer dan 200 ruiters en meer dan 700 paarden uit meer dan 40 landen verwacht.” Je kan het volledige programma raadplegen via www.stephexmasters.com

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise