Lokale producten centraal op belevingsmarkt Place Roial

EĂ©n keer per maand wordt er op een stukje natuur tussen de kernen van Brixius en Eversem de belevingsmarkt Place Roial georganiseerd, een nieuw initiatief van inwoners die een passie voor de korte keten hebben.

Op een relatief onbekend stukje natuur tussen de kernen van Brixius en Eversem, waar momenteel weinig economische of culturele activiteit is, hebben enkele ondernemende inwoners Place Roial opgericht. Daar kan je elke maand je lokale producten promoten tijdens de belevingsmarkt. Het concept is volgens de initiatiefnemers geboren uit hun passie voor de korte keten en het verlangen naar een evenement waar plezier, sociaal contact en gemeenschap centraal staan.

Place Roial wordt de komende maanden georganiseerd op 7 juli, 4 augustus en 1 september 2024, telkens van 9 tot 13 uur. Voor haar maandelijkse belevingsmarkt zoekt de organisatie nog standhouders om hun lokale producten te promoten. Ze vragen aan de standhouders om naast hun lokale producten ook extra info of workshops aan te bieden.

Alle info kan je vinden op hun Facebookpagina of via e-mail Place_roial@outlook.com

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise