Acht rijbewijzen ingetrokken bij snelheidscontroles

In de maand april voerde de verkeersdienst van de politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise (KLM) op 45 locaties snelheidscontroles uit. Daarbij zijn acht rijbewijzen ingetrokken.

De snelheidscontroles werden gespreid over de gemeenten Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise. In totaal zijn 19.734 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 2.591 (13,13%) de snelheidslimiet niet respecteerden. Er werden acht rijbewijzen ingetrokken, waarvan twee op de Nieuwelaan in Meise. Daar is een hardrijder tegen 123 km/u geflitst in de zone 50 (bebouwde kom).

Voorts zijn er ook twee rijbewijzen ingetrokken in de Kardinaal Sterckxlaan in Meise: van een bestuurder die 104 km/u reed in de zone 50 en van een andere bestuurder die in de zone 30 67 km/u reed. Daarnaast is er ook telkens een rijbewijs ingetrokken in zones 50 in de Veilinglaan in Wolvertem (102 km/u), de Plas in Londerzeel (88 km/u) en de Paddegatstraat in Kapelle-op-den-Bos (102 km/u). In de Merchtemsesteenweg in Wolvertem, waar regelmatig rijbewijzen voor overdreven snelheid worden ingetrokken, is opnieuw een rijbewijs ingetrokken van een bestuurder die geflitst werd tegen 125 km/u in de zone 70.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise