Auto belandt tegen elektriciteitskast: twee lichtgewonden afgevoerd

Even paniek vrijdagmiddag in de Hoogstraat in Wolvertem. Daar belandde rond 17 uur een voertuig met vier inzittenden, waaronder twee kinderen, ei zo na in de gevel van artisanale slagerij Bart & Graciana.

De brandweer kwam meteen met de grote middelen ter plaatse, net als verschillende ziekenwagens en een MUG. Uiteindelijk bleek de balans mee te vallen. Het voertuig was tegen de elektriciteitskast gereden tegen een betrekkelijk lage snelheid – het is er zone 30. Brandweerwoordvoerder Wouter Jeanfils laat weten dat twee personen werden afgevoerd naar het ziekenhuis, één met lichte verwondingen en de andere was in shock. De Hoogstraat werd intussen opnieuw vrijgegeven. Fluvius komt wel nog ter plaatse voor een controle en de nodige herstellingen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise