Gemeente houdt nog twee 'participatiemarkten'

De gemeente organiseert in juni nog twee zogenaamde ‘participatiemarkten’. Daarbij wordt de inwoners gevraagd om mee te denken over de toekomst van de gemeente. De thema’s zijn deze keer ‘Duurzaam leven en bewegen’ en ‘Een samenleving voor iedereen’.

Het bestuur stelde enkele thema’s voorop die de basis voor het nieuwe beleid zullen vormen. In mei werden al vijf dergelijke participatiemarkten gehouden.

De edities rond de thema’s ‘Duurzaam leven en bewegen’ en ‘Een samenleving voor iedereen’ zijn voorzien op dinsdag 18 juni van 17 tot 20 uur in het administratief centrum in Wolvertem. Op woensdag 19 juni kan je van 17 tot 20 uur in het Cultuurhuis in Meise terecht.

De participatiemarkten zijn doorlopend. Je komt langs wanneer en hoe lang het jou past.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise