36ste badmintontornooi groot succes

 

Badmintonclub Meise organiseerde in samenwerking met de sportdienst Meise afgelopen zondag het 36ste gemeentelijk badmintontornooi. Zowel heren, dames als gemengde duo’s mochten deelnemen. Onder de 62 inschrijvingen bevonden zich ook toekomstig burgemeester Gerda Van den Brande en huidig en toekomstig schepen van sport Jonathan De Valck. Heel wat kijklustigen kwamen supporteren en er werden enkele spannende duels uitgevochten. Elke deelnemer ontving een gratis consumptie, peperkoek en een spierontspannend zalfje dat zeker van pas kwam.

Winnaars werden Marijke Brugghemans en Ellen Brugghemans (dubbel dames), Dany Geysels en Bart Bruylandt (dubbel heren) en Dorien Brugghemans en Stijn Olemans (dubbel gemengd). Na afloop van het tornooi werd door de club een receptie en gratis tombola aangeboden ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise