Opnieuw ree doodgereden op A12

 

Op de A12 richting Brussel is opnieuw een ree doodgereden. De aanrijding gebeurde vorige week net voorbij de Plantentuin van Meise. Voor Natuurpunt Meise bevestigt het zoveelste slachtoffer dat er moet ingegrepen worden. “Dit sterkt ons in onze vraag om de snelweg te beveiligen voor het wild en om eco-passages te realiseren. We willen met name een doorgang onder de A12 in de Maalbeekvallei (waar dit ongeval zich voordeed) en een groot ecoduct tussen Neromhof en Leefdaalbos waar een maand geleden nog een ree werd doodgereden”, zegt voorzitter Frank Vermoesen. Wil je Natuurpunt hierin steunen, teken dan alvast de petitie van de actie Groene Knoop: https://www.natuurpunt.be/pagina/groene-knoop-meise Als je getuige bent van dieren die slachtoffer zijn van het verkeer, meld het dan via natuur.meise@gmail.com

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise