De Zonnebloem klaar voor een VIP-jaar

In basisschool De Zonnebloem in Wolvertem werd het schooljaar spetterend ingezet met veel glitter en glamour. Alle leerlingen en het schoolteam werden op 1 september verwacht in hun mooiste outfit want de rode loper werd uitgerold voor de VIP-leerlingen en hun leerkrachten.

Security bewaakten de ingang en zonder stempel kwam men er niet in. In de fotohoek konden leerlingen en ouders zich op hun best (en gekst) laten fotograferen.

Er werden zelfs heuse “Oscars” uitgereikt voor beste juf of meester, beste onderhoudspersoneel, enzovoort. Het hele schoolteam won een “Oscar” en ontving die onder luid applaus van ouders en leerlingen. Tijdens de 1ste speeltijd was er een VIP-receptie en kregen de leerlingen drankjes en koekjes aangeboden door de school.

Bovendien werd na weken hard doorwerken de vernieuwde kleuterblok in gebruik genomen. De kleuters vonden hun nieuwe kleuterblok alvast super en genoten van de leuk ingerichte nieuwe klassen. De vijf kleuterklassen zijn nu samen in Ă©Ă©n gebouw ondergebracht met eigen speelplaats en een grote speelzaal die kan gebruikt worden bij slecht weer en bewegingsactiviteiten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise