Avondmarkt Wolvertem luidt zomer in

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het begin van de zomer gevierd met de avondmarkt in Wolvertem (Meise).

Nu vrijdag 19 juni vanaf 18 uur kan jong en oud genieten van doorlopende animatie en muziek over de hele markt met onder meer een bluesband, een kinderclown en licht- en geluidsspektakel met DJ-sets. Top of the bill is zanger Udo (21 uur).

Met de uitbreiding naar de Guido Gezellelaan zorgt organisator Unizo Wolvertem ervoor dat de bezoekers een mooi aansluitend vierkant parcours kunnen volgen.

De Hoogstraat, het Gemeenteplein, de Stationsstraat, Tramlaan en Guido Gezellelaan zullen volstaan met leuke kraampjes. De kermis – met nieuwe attracties – vind je op de Tramlaan.Voordat DJ Joost de avond afsluit, worden er ballen aan de kinderen uitgedeeld (22 uur).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise