Exotische sfeer op Honolulu bar en Hawaïfuif

De jaarlijkse Hawaïfuif van jeugdhuis Knødde vindt dit jaar plaats op 2 augustus. De avond voordien gaan de deuren al open voor ‘Honolulu bar’, het concept waarmee de organisatie voor de tweede maal een bredere doelgroep wilt aanspreken. Vorig jaar bleek dit een schot in de roos met bijna 1.000 aanwezigen.

De Hawaïfuif die jeugdhuis Knødde orgganiseert in samenwerking met Chiro Meise staat al jaren garant voor heerlijke cocktails, leuke muziek en dat alles in een uniek ‘exotisch’ decor. Met de opbrengst probeert het jeugdhuis doorheen het jaar verschillende evenementen te organiseren voor de plaatselijke jeugd.

De locatie voor het evenement is ook nu weer de parking van zwembad De Wauwer in Meise. Vanaf 19 uur ben je welkom om samen met de organisatie en andere sympathisanten te komen barbecuen. Dj’s van dienst zijn dit jaar onder meer Dj Da Groove & S.O.N.G, Dj Nobels, Zero Gravity en Dave Lambert.

Dit jaar wordt er ook voor de tweede maal een evenement op vrijdag georganiseerd. Vanavond kan je op de locatie van de Hawaïfuif al komen genieten van cocktails en paella in de ‘Honolulu bar’. “Vanaf 17 uur is iedereen opnieuw van harte welkom om te komen meegenieten van een prachtig decor waar we met een 40-tal vrijwilligers een hele week aan hebben gewerkt”, zegt voorzitter Niels Van Gremberghe van het jeugdhuis.

Tickets voor ‘Honolulu bar’ kosten 5 euro en zijn enkel te koop aan de kassa. In ruil voor deze kleine bijdrage krijg je één gratis cocktail aan de bar. De deuren gaan open om 17 uur en sluiten om 1 uur.

Een ticket voor de Hawaïfuif betaal je 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar in Het Eiland (Oppem), Barok Bar (Meise) en Café @Fundum (Grimbergen).  

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise