Kort Liedekerke: Onderzoek gestart naar man die 11-jarig meisje ’s avonds achterna liep

De lokale politie TARL is een onderzoek gestart naar aanleiding van een verontrustend feit dat zich dinsdagavond afspeelde op de Opperstraat in Liedekerke. Daar liep omstreeks 20.53 uur een volwassen man een 11-jarig meisje achterna. Naar aanleiding van die feiten werd ook het lokale buurtinformatienetwerk (BIN) geactiveerd waarbij gevraagd werd om uit te kijken naar een volwassen man die drager is van een spijkerbroek.  

“Indien burgers relevante info kunnen verschaffen of camerabeelden ter beschikking hebben, kunnen deze contact opnemen met de wijkpolitie van Liedekerke. Dit kan op het algemeen nummer van de wijkpolitie 053/65.00.55 tijdens de kantooruren”, klinkt het bij de politie.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws