Technische dienst onafgebroken in de weer: al 75 ton strooizout verwerkt

De laatste 48 uur, na 30 uur onafgebroken aan- en afrijden, verwerkten de werkmannen van de Grimbergse technische dienst liefst 75 ton strooizout. Ook de komende dagen blijven ze met vriestemperaturen uitrijden. Er wordt niet alleen gestrooid: op heel wat plaatsen ruimen werkmannen ook sneeuw op met de schop.

In heel wat straten werd ook drie keer zout gestrooid, maar door gebrek aan verkeer wordt het onvoldoende open gereden. De strooidiensten van Grimbergen geven prioriteit aan de hoofdwegen- en wijkverbindingswegen en straten die als reisweg door het openbaar vervoer gebruikt worden en/of waar scholen gevestigd zijn. De gemeente roept ook op om je stoep sneeuwvrij te maken. Parkeren doe je ook best in de rijrichting of indien van toepassing bij voorkeur bergaf bij licht hellende straten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise