‘Zomeren in het MOT’ met blik op de toekomst

Naar jaarlijkse gewoonte reist het MOT elke zomervakantie naar een historische periode tijdens ‘Zomeren in het MOT’. Dit jaar gaat het niet naar het verleden maar naar de toekomst.

Tijdens workshops en een doorlopend aanbod zoekt het MOT samen met de kinderen en hun (groot-)ouders naar oplossingen op prangende problemen waarmee we nu – en nog meer in de toekomst – te kampen hebben. Denk daarbij aan mobiliteit, voeding en water. Komen de marsmannetjes naar hier of verhuizen wij naar Mars? Eten we nog brood of enkel sprinkhaanburgers? Gaan we op reis met de auto of met een drone? Wonen we in een atoomschuilkelder of in een paalwoning? Het MOT gaat samen met de deelnemers op zoek naar oplossingen.

‘Zomeren in het MOT’ zijn activiteiten tijdens de zomervakantie voor kinderen en hun gezin. Er zijn workshops per leeftijdscategorie (3-6 en 6-12 jaar) en er is een doorlopend aanbod. Elke maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 16 uur kan je er terecht in juli en augustus. Om 10 en 13.30 uur zijn er workshops, die duren 1 à 2 uur.

Alle info www.mot.be/nl/beleven/zomeren-in-het-mot

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise