Gemeente belt zelf terug om afspraak in te plannen

Sinds kort kan je via de gemeentelijke website vragen dat de gemeente u terugbelt om een afspraak in te plannen.

De gemeente Grimbergen werkt normaal op afspraak. Om een afspraak te maken kan u bellen naar het onthaal (02 260 12 11). “In het begin van de zomervakantie is het echter bij de gemeente drukker dan gewoonlijk door het aanvragen van Kids ID’s en reispassen”, zegt schepen van Communicatie Philip Roosen (N-VA). “Ook het omruilen van de huisvuilzakken zorgt voor extra drukte.”

Indien u de gemeente daardoor telefonisch niet kan bereiken dan kan je voortaan via de website met de knop ‘Afspraak aanvragen’ teruggebeld te worden. Op het formulier vul je in voor welk product je een afspraak wenst. De bevoegde dienst belt dan terug om een afspraak in te plannen.

“In afwachting van de online tool om afspraken te boeken, werken we nu op deze manier. Hierdoor kunnen we de telefonische bereikbaarheid optimaliseren”, vertelt burgemeester Chris Selleslagh.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise