Uitbaters ‘s Gravenmolen starten met Frituur Zone 7

Met ‘Frituur Zone 7’ zijn de broers Bruno en Bram Spaens naast en in de brasserie ’s Gravenmolen nu ook een frituur begonnen.

“Een jongensdroom”, klinkt het. “De achtereenvolgende verplichte sluitingen door het corona-virus hebben er niet alleen voor gezorgd dat de opening er nu al komt maar ook dat we gestart zijn met een afhaalservice vanuit de ’s Gravenmolen.”

Je krijgt in Frituur Zone 7 frietjes in een puntzak geserveerd zoals vroeger maar aar het sterkste punt is volgens de uitbaters dat de hamburgers en de warme gerechten rechtstreeks vers uit de keuken van de ’s Gravenmolen komen. Je kan deze warme gerechten trouwens in grote porties bestellen voor het ganse gezin. Je komt erin via de parking langs de zijkant van het gebouw.

Meer info: www.frituurzone7.be

Voor de afhaalgerechten kan je terecht op www.gravenmolen.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!