Jongen (15) ligt dood op straat

Gisteravond werd, even na 22 uur, het lichaam teruggevonden van een jongen van 15 die een vriend was gaan bezoeken. N.U. zocht een vriend op die een paar honderd meter verder in dezelfde straat woont. Er was afgesproken dat hij om 22 uur thuis zou zijn. Toen de, anders stipte, jongen niet tijdig terug was waren zijn ouders bezorgd.

Even na 22 uur trof een wandelaar de jongen aan langs de weg. De hulpdiensten werden opgeroepen maar hulp kon niet meer baten. Voorlopig is het nog gissen naar de doodsoorzaak van de jonge man die, volgens de ouders van zijn vriend, stipt op tijd naar huis was vertrokken. Er waren niet meteen sporen van geweld te merken en volgens de vriend hadden de jongens ook geen drugs gebruikt.

Een autopsie moet duidelijk maken of het hier een natuurlijke dood betreft of dat er een misdaad (bijvoorbeeld een mislukte roofoverval) mee gemoeid is.