255 standhouders op populaire brocante

Supportersclub Blauw-Wit van KSC Grimbergen organiseert samen met het jeugdbestuur en de oud scouts op zondag 21 augustus voor de 16de keer haar vermaarde brocanterie. Die vindt traditiegetrouw plaats op de terreinen van het recreatief vliegveld.

“De 255 standplaatsen zijn al een tijdje gereserveerd. De meeste zijn afkomstig uit Grimbergen”, zegt voorzitter Chris Selleslagh. “Ons doel is samen met andere verenigingen het verenigingsleven in Grimbergen te ondersteunen. De opbrengst gaat onder meer naar de ondersteuning van de scouts en de jeugd van KSC Grimbergen en dient ook om onze supportersbussen te financieren.”

Ook dit jaar is er de medewerking van de kringloopwinkel uit Vilvoorde. Voor de bezoekers is er op de terreinen van het vliegveld parking voorzien.

De brocante vindt plaats van zonsopgang tot 16 uur op het vliegveld van Grimbergen. Er worden opnieuw een paar duizend bezoekers verwacht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise