Grimbergen organiseert eerste jobbeurs

Het gemeentebestuur en het OCMW organiseren, met ondersteuning van de VDAB, op donderdag 7 mei voor de eerste maal een jobbeurs.

‘We willen lokale bedrijven en bedrijven die lokaal vacatures hebben, helpen in hun zoektocht naar de juiste man ofvrouw op de juiste plaats’, zegt schepen van Lokale Economie William De Boeck (Open Vld).

‘Tegelijk willen we werkzoekenden dicht bij huis en op een laagdrempelige manier in contact brengen met lokale vacatures. Op één dag en op één locatie kunnen gemotiveerde kandidaten potentiële werkgevers ontmoeten. Een uitzonderlijke gelegenheid voor zowel de werkzoekenden als de bedrijven.’

Twintig bedrijven zoals Caterpillar, Solidariteit voor het Gezin, Televil, Klank en beeld Robberechts, De Lijn, politiezone Grimbergen, Landelijke Kinderopvang,… zullen hun aanbod kenbaar maken.

De jobbeurs vindt plaats in het gemeentehuis van Grimbergen van 14 tot 20 uur. Je kan er vrijblijvend kennis maken met de verschillende werkgevers maar breng zeker een aantal exemplaren van je meest recente cv mee.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise