Wolsemstraat krijgt dringende herstelling

In afwachting van een grondige aanpak, wordt op donderdag 27 maart in de Wolsemstraat in Sint-Martens-Bodegem, tussen de spoorwegbrug en de Kattestraat, het wegdek voorlopig hersteld. Er is tijdelijk geen verkeer mogelijk.

De Wolsemstraat tussen de spoorwegbrug en de Lange Veldstraat in Sint-Martens-Bodegem ligt er slecht bij. De gemeente werkt aan een definitieve oplossing maar besliste om in afwachting al enkele hoogdringende herstellingen te doen met warm asfalt.

De volledige en grondige heraanleg van het beruchte stuk Wolsemstraat staat gepland voor 2015, in samenwerking met rioolbeheerder TMVW. Zo kan de aanleg van riolen gecombineerd worden met een volledige heraanleg, fundering inbegrepen.

Ook een deel van de Lange Veldstraat en de Bruine Lieveheerstraat worden in hetzelfde dossier aangepakt.

De nood is echter dermate hoog dat er op donderdag 27 maart een firma met warm asfalt aan de slag gaat om putten te dichten en het wegdek af te vlakken.

De werken duren in principe van 8 tot 17 uur. Het stuk Wolsemstraat tussen de spoorwegbrug en het kruispunt met de Kattestraat en de Lange Veldstraat wordt voor de duur ervan volledig afgesloten.

wolsemstraat dilbeek 1