Denderleeuw heft glas op 2016 in Welle

Het gemeentebestuur van Denderleeuw zet het nieuwe jaar op zondag 10 januari feestelijk in met een nieuwjaarsdrink op het Welleplein. Alle inwoners zijn welkom om het glas te heffen op 2016.

“Dit jaar trekken we naar Welle voor onze nieuwjaarsdrink”, vertelt burgemeester Alberic Sergooris (CD&V). “Wij nodigen alle inwoners uit om tussen 10 uur en12.30 uur te genieten van een gratis drankje op het Welleplein. De nieuwjaarsdrink biedt iedereen een ideale gelegenheid om buren en vrienden te ontmoeten, samen het glas te heffen en beste wensen uit te wisselen.”

“Het is ook hartverwarmend dat we opnieuw kunnen rekenen op de steun en medewerking van onze verenigingen”, vult Jan De Nul (CD&V), schepen van Feestelijkheden, aan. “Fanfare Sint-Cecilia zorgt voor de bediening van bier, frisdrank, warme chocomelk en soep. Deze dranken bieden wij gratis aan onze inwoners aan. Ook de jeugdverenigingen Chiro Welle, Chiro Sint-Kristien, Scouts & Gidsen en Jeugdhuis Stam X zijn van de partij. Hen geven we de gelegenheid om hun kas een beetje te spijzen. Zij verkopen jenever, koffie en heerlijke hapjes als zelfgemaakte quiche, croques, taart en pannenkoeken.”

De nieuwjaarsdrink wordt opgevrolijkt door het feestelijke vijfkoppige straatorkest Playmobiel.