Middenstand Denderleeuw lanceert Denderleeuwbon

Vanaf volgende week kan je in tal van Denderleeuwse handelszaken betalen met een Denderleeuwbon van 25 of 50 euro.

De Denderleeuwbon is een geschenkbon die op initiatief van de gemeentelijke Raad Lokale Economie wordt uitgegeven door het gemeentebestuur van Denderleeuw, met steun van de provincie Oost-Vlaanderen.

Vanaf 3 november kan je de Denderleeuwbon in het gemeentehuis en in de bibliotheek kopen.

Daarbij kan je kiezen uit een cadeaubon met een waarde van 25 euro en 50 euro. De Denderleeuwbon blijft 1 jaar geldig na de aankoopdatum.

‘De Denderleeuwbon is een mooi geschenk om te geven, maar zeker ook om te krijgen’, zegt schepen van Lokale Economie Erna Scheerlink (N-VA).

‘Dan kan je zelf kopen wat je wil: jezelf laten verwennen in een schoonheidssalon, een gezellig etentje, een mooi juweel, een nieuwe outfit of gewoon je dagdagelijkse boodschappen: met een Denderleeuwbon kan het allemaal.’

Al veertig deelnemende handelaars

Op dit ogenblik kan je al bij meer dan 40 handelszaken in Denderleeuw betalen met een Denderleeuwbon.

Deelnemende handelaars herken je aan de witte sticker ‘Betaal hier met een Denderleeuwbon’ op de deur of vitrine.

Bij aankoop van een Denderleeuwbon krijg je steeds een actuele lijst mee van de deelnemende handelszaken.

Ook op www.denderleeuwbon.be, de campagnewebsite van de Raad Lokale Economie, vind je onder het luik ‘Denderleeuwbon’ de meest recente lijst van winkeliers in Denderleeuw waar je met een Denderleeuwbon terecht kan.

Geïnteresseerde handelaars kunnen contact op met Christophe Caulier, dienst Lokale Economie op 053-64.06.53 of christophe.caulier@denderleeuw.be.

(Foto: Yves Nevens)