Gemeente Asse en het OCMW zoeken jobstudenten

Ben je student en op zoek naar een vakantiejob die volledig bij jou past? Dat komt goed uit, want het gemeentebestuur en het OCMW van Asse zijn op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie van 2024.

We zoeken jobstudenten voor verschillende diensten: Sociale dienst, dienst Ouderenzorg, Groendienst, Jeugddienst, … Maar evengoed zoeken we studenten die zin hebben in een job als redder of poetshulp, of in een administratieve job. Alle informatie en een opsomming van de openstaande vacatures vind je terug in de informatiebundel.

Interesse?

Heb je interesse in een van de vakantiejobs? Schrijf je dan voor 1 april in via deze link.

Vergeet bij je inschrijving zeker ook niet volgende documenten bij te voegen:

  1. formulier toestemming ouders (verplicht indien jonger dan 18 jaar);
  2. schoolattest met vermelding van gevolgde studierichting (verplicht);
  3. attest medische geschiktheid (enkel bij functie van verzorgende);
  4. kopie rijbewijs (indien vereist).

Meer info?

Wens je meer info over een studentenjob voor het gemeentebestuur? Of heb je vragen? Dan kan je terecht op het nummer T 02 454 19 44 voor een studentenjob voor de gemeente, of op T 02 451 51 07 voor een studentenjob bij het OCMW.

Je kan met vragen ook steeds terecht op het e-mailadres studenten@asse.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk