Opnieuw cannabisplantage opgedoekt in het centrum van Zellik.

De politie van de zone AMOW heeft in het centrum van Zellik opnieuw een drugsplantage opgedoekt. Eén persoon werd hierbij onmiddellijk aangehouden door de onderzoeksrechter.

De feiten dateren al van begin februari, maar raakten nu pas bekend in het kader van het lopend onderzoek. De politie van de zone AMOW trof in de ruimtes boven een café op Brusselsesteenweg in Zellik naast kweekruimtes ook een tweehonderdtal cannabisplanten aan.

Of er een link bestaat met het café wilde de politie niet kwijt. Het is ook onduidelijk hoe de huiszoeking tot stand is gekomen. “Een 23-jarige man werd aangehouden voor de feiten”, besluit Moriau van het parket Halle-Vilvoorde.”

Het is overigens niet de eerste keer dat er in het centrum van Zellik een drugsplantage wordt opgedoekt. Eerder was dit ook al het geval in het gebouw van het vroegere Belfius (Dexia) bankkantoor in het hartje van Zellik centrum.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk