Vandalisme en inbraak in vijftal wagens

In de nacht van dinsdag op woensdag werd er in de Bergestraat vandalisme gepleegd op een vijftal wagens. Er werden telkens ruiten ingeslagen en uit drie voertuigen werd telkens ook iets gestolen. Donderdagochtend kreeg politiezone AMOW dan weer een melding van een diefstal van een twintigtal vogels uit een volière. Ook elders in Bekkerzeel zouden dieven op pad geweest zijn. Daar zou dit weekend ingebroken zijn in minstens één woning.

De politie vraagt dan ook om verdachte toestanden of inbraken meteen te melden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...