72ste editie Jaarmarkt Zellik op 9 oktober

Op zaterdag 9 oktober vindt de 72ste editie van de jaarmarkt in Zellik plaats, een gratis evenement met dierenprijskampen, kermis, markt en animatie. De Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Zellik opent de jaarmarkt plechtig in de voormiddag.

Vanaf 08.00 uur staan de marktkramen langsheen de Brusselsesteenweg opgesteld en starten de dierenprijskampen.

Prijskampen

Tijdens de jaarlijkse prijskampen zijn de Brabantse trekpaarden, geiten, konijnen en nog veel meer te bewonderen. De prijzen van de trekpaarden en het hoornvee werden voor dit jaar aanzienlijk verhoogd. Wij willen hierbij de fokkers steunen die de inentingen en bloedafnames en -analyse verder hebben gezet ondanks corona waardoor dierenprijskampen niet meer mochten plaatsvinden.

Animatie

Ter hoogte van café Ter Maele is er animatie en optredens, de muzikanten van de fanfare zijn op post en Radio Rand zendt rechtstreeks vanop de jaarmarkt uit.

Wie zin heeft om te dansen, kan de benen strekken tijdens de dansnamiddag met een optreden van William in Den Horinck. Toegang met Covid Save Pas.

Coronamaatregelen

Tijdens de jaarmarkt moeten bezoekers een mondmasker dragen, hun handen ontsmetten en de nodige sociale afstand bewaren. Marktkramers voorzien ontsmettingsalcohol aan hun kraam. Het circulatieplan zorgt ervoor dat bezoekers in één richting lopen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk