Gemeente Asse gaat op zoek naar de grootste voetbalkenner van de gemeente.

Het EK voetbal staat voor de deur en het wordt voor onze ‚ÄėGouden Generatie‚Äô stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje.

Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De Gemeente Asse heeft voor al zijn inwoners, handelaars en ondernemers iets in petto.

Omdat het coronavirus onze lokale economie hard treft, lanceren we een ludieke actie om aan het winkelen opnieuw wat plezier te beleven en onze handelaars en horeca opnieuw positieve energie te geven.

In samenwerking met Tifogame cre√ęren we voor elke handelaar in onze gemeente een gepersonaliseerd online pronostiekplatform. Daarenboven krijgen ook lokale bedrijven en ondernemers de kans om voor hun personeel een eigen pronostiek op te maken. Zo kunnen zij hier een leuke teambuilding van maken.

Wat moet je doen?

  • Elke handelaar en elk bedrijf kan zich gratis online registeren voor de actie tot en met 2 mei.
  • Wij betalen het gebruik van het platform. Als ondernemer krijg je een eigen pronostiek met jouw logo en jouw gekozen boodschap.
  • Je zorgt zelf voor de prijzen. Je kiest zelf hoe ver je hierin wil gaan en hoeveel prijzen je wil geven.
  • Vanaf 11 mei kunnen klanten of personeel zelf op zoek gaan naar deelnemende handelaars en bedrijven via Tifogame.
  • Om de actie nog meer in de verf te zetten, zou het leuk zijn dat je als handelaar of bedrijf de EK-sfeer tot leven wekt door een leuke versiering in de vitrine, de kantine of aan de gevel.
  • De gemeente maakt een overkoepelend klassement met enkele mooie prijzen, waarbij we op zoek gaan naar d√© voetbalkenner van Asse.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk