Opnieuw brandstichting in leegstaand Molenbos sportcomplex in Zellik

In het Molenbos sportcomplex in Zellik is er zondagmiddag (vandaag) opnieuw brand ontstaan. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het vuur bleek uiteindelijk te woedden aan een tribune in de sporthal zelf en de vlammen konden snel worden gedoofd. Niemand raakte gewond. Vorig jaar werd er ook al meerdere keren brand gesticht.

De brandweer van de brandweerzone Vlaams-Brabant West was snel ter plaatse.

De brandhaard werd uiteindelijk snel gelokaliseerd en geblust. Er vielen geen gewonden. De brandweer moest deze zomer ook al twee keer naar de sporthal uitrukken voor brandstichting. De gebouwen staan reeds bijna 2 jaar leeg en zijn ideaal onderkomen voor illegale krakers. De gemeente wil de gebouwen zo snel mogelijk slopen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk