Loop, wandel en steun

In het kader van de actie Kom Op Tegen Kanker wordt op 25 augustus een loop- en wandelevenement georganiseerd in en om jeugdcentrum ’t Jass. Je kan kiezen uit drie afstanden: 5, 10 en 16 km, te joggen of te wandelen over 95% onverharde wegen. Honden aan de leiband zijn welkom.

Onderweg stellen De Koperen Markies en Hof Tre Vrijlegem gratis hun nieuwste producten voor.

Er is speciaal aan de kinderen gedacht. Voor hen is er een zoektocht tegen slechts 1 euro per kind dat bovendien altijd een prijsje krijgt. Er is voor hen ook een springkasteel. Verder zijn er eetstandjes en een terrasje met muziek en om 11 uur een optreden van coverzanger Jacques.

Onder alle deelnemers die één van de afstanden afgelegd hebben worden 30 mooie prijzen verloot. Daarnaast is er een ‘altijd prijs’ tombola.

Dit wandelevenement wordt georganiseerd door Omnisport Roska uit Asse, joggingclub Joggans uit Gasnhoren en DEVA Marathonteam uit Knokke-Heist.

De deelnameprijs bedraagt 5 euro aan de kassa, 4 euro bij voorinschrijving. Starten aan ’t Jass tussen 9 en 10.30 uur. Meer info: boesodette@hotmail.com of 0475 95 96 43. Eén van de bezielers is Assenaar Odette Boels, meervoudig Belgische kampioen.

ASSE Loop, wandel en steun

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk