Ook Zellik-Relegem wordt PRO

Tijdens de persconferentie waarbij kartelpartner VOLK aankondigde toe te treden tot de burgerlobby ‘Ik ben PRO’ liet Erik Beunckens – lijsttrekker van de kartellijst ZR-VOLK – al doorschemeren dat ook ZR eventueel de stap naar PRO zou zetten. Nu wordt die toetreding officieel bevestigd in een persbericht.

“Lijst Zellik-Relegem onderschrijft volledig de waarden en missie die de burgerlobby zich gesteld heeft,” schrijft ZR in dat bericht. “Een burgerlobby als PRO kan (…) het begin luiden van een nieuwe – propere – politieke cultuur”.

Meteen kondigt Erik Beunckens (57) ook aan dat hij zijn kandidatuur stelt voor de PRO lijst tijdens de nationale verkiezingen in mei. ZR-PRO heeft sinds 1 januari vier zetels in de gemeenteraad van Asse.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk