Ambiance op Kobbegem Kermis, volgend jaar Willy Sommers

Het was ambiance troef op de afsluiter van Kobbegem kermis: optredens van Bart Kaëll en 2 Fabiola maar vooral heel veel volk dat gekomen was om zich te amuseren. Bart Kaëll bracht de toeschouwers, inclusief schepen Rik De Baerdemaeker die aanwezig was met o.m. zijn collega’s Van Elsen, De Backer en Fabri, aan het roeien met de Marie-Louise.

Daarna was het de beurt aan 2 Fabila en DJ Joost om de ambiance – net als de temperatuur – naar recordhoogte te brengen. De kriek van Mort Subite zorgde voor enige verkoeling en wist de sfeer perfect te stimuleren. Al met al – er waren immers nog veel meer actriviteiten – een geslaagde kermis en met Willy Sommers hebben de organisatoren voor volgend jaar al een publiekstrekker te pakken.

Voor meer foto’s: scroll naar beneden naar onze fotospecial ‘Kobbegem Kermis’

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk