Annie zoekt hangertje met assen overleden echtgenoot

Annie Van Belle (69) uit Schepdaal verloor op 10 mei tijdens de markt in Ternat een zilveren hangertje met assen van haar overleden echtgenoot Jean. Zij is wanhopig op zoek om het dierbaar kleinood terug te vinden. “Het hangertje heeft vooral emotionele waarde. Het heeft de vorm van een traan en bevat wat assen van mijn echtgenoot Jean die zeven jaar geleden overleed. Ik heb al heel wat pogingen ondernomen om het terug te krijgen maar tot nu toe tevergeefs”.

Schepdaal HangertjeNadat ze had vastgesteld dat ze het hangertje kwijt was, keerde ze terug naar de markt in Ternat. Daar zei een marktkramer haar dat hij een bejaard koppel het hangertje had zien oprapen. Annie stelt haar hoop nu in het vinden van deze mensen. “Zij hoeven niet bang te zijn om mij het hangertje terug te bezorgen. Ze kunnen me bellen en dan spreken we wel af hoe zij het hangertje terug kunnen bezorgen. Anoniem of juist niet, zoals zij willen. Het koppel in kwestie krijgt dan van mij een flinke ruiker bloemen”.

Ook de kleindochter van Annie hoopt dat het hangertje met de assen van opa terugkomt. “Als zij na school bij mij langskomt wil ze telkens in de brievenbus gaan kijken voor het geval dat …” zegt Annie. “Ik weet dat het een speld in een hooiberg is maar ik wil en kan de moed niet opgeven. De emotionele waarde is te groot. Daarom: hebt u het hangertje op de markt van Ternat gevonden, of kent u de mensen die het gevonden hebben, bel me dan aub op 02/569 08 50 of 0499/32 06 21”.

Topartikels bij Goeiedag.be