Verkeersmaatregelen Mollem kermis

Op zaterdag 20 mei vinden er in Mollem verschillendee evenementen plaats: de jaarmarkt, een rondrit van oude tractoren en de Kareelcup. Om alles goed en veilig te laten verlopen worden volgende maatregelen genomen. In volgende straten geldt parkeerverbod vanaf 9 uur zaterdag tot het einde van de jaarmarkt om 3 uur zondag: Kouter (tussen Kasteelstraat en P. De Munsterstraat), Kasteelstraat, Kloosterbeek, Dorp, Neerkamstraat, Schermershoek. Volgende straten worden verkeersvrij gemaakt van 11 tot 19 uur: Kasteelstraat, Kloosterbeek, Kouter.

De rondrit van oude tractoren start om 13 uur en eindigt om 18 uur. Vertrek en aankomst is voorzien in Kezeweide. In volgende straten geldt parkeerverbod van 11uur  tot 18uur: Kezeweide, tussen Beneden Vrijlegem en Oudstrijdersstraat. Volgende straten worden verkeersvrij gemaakt van 11 tot 13 uur: Kezeweide, tussen Beneden Vrijlegem en Oudstrijdersstraat.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk