Erik Van Langenhove weg bij VC Terheide

Erik Van Langenhove is niet langer trainer van VC Terheide in derde provinciale.

“Het bestuur en de sportieve cel van KVCT hebben na een evaluatie met trainer Erik Van Langenhove in onderling overleg beslist om de samenwerking te stoppen”, luidt het in een persbericht dat zaterdagochtend werd verspreid.

“De sportieve visie van beiden ligt te ver uit elkaar om verder te werken. De club wenst Erik Van Langenhove te bedanken voor het geleverde werk en hem succes te wensen in zijn verdere sportieve carrière.”

Assenaar Erik Van Langenhove was 2,5 jaar trainer van VC Terheide. Hij nam de ploeg over toen die net van derde naar vierde provinciale was gezakt. Voordien trainde hij de beloften van Eendracht Aalst.

In het seizoen 2014-2015 speelde hij met VC Terheide de pannen van het dak door niet alleen kampioen te spelen, maar ook nog eens 25 duels op rij te winnen. Met die stunt haalde de club zelfs de nationale pers. Enkel op de laatste speeldag, tegen eerste achtervolger Peizegem, bleef de club steken op een 2-2.

Momenteel staat VC Terheide op de negende plaats in derde provinciale E.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk