Twee ton krieken, een cadeau van Mort Subite (+ foto's)

Tijdens de opendeurdag van brouwerij Mort Subite in Kobbegem werd niet minder dan 2 ton krieken uitgedeeld. Iedere bezoeker kreeg twee kilogram blinkende krieken mee naar huis. Dat was niet het enige geschenk voor de vele bezoekers. Aan het eind van de rondleiding in de brouwerij kreeg elke deelnemer een genummerde fles ‘Bruno’s Kriek’ mee naar huis.

‘Bruno’s Kriek’ is een unieke blend, samengesteld door meester-brouwer Bruno Reinders. Hij gebruikt de verse krieken uiteraard om heerlijke kriek te brouwen. Mort Subite, onderdeel van de Heinekengroep, is één van de grootste afnemers van Hagelandse krieken.

De opendeurdag groeide uit tot een echt kriekenfestijn dat voornamelijk plaats vond op het voormalige voetbalplein tegenover de kerk in Kobbegem. De lekkere krieken, de even lekkere kriek en geuze én het prachtige zomerweer zorgden voor de ideale feestcocktail.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk