Lionsclub Asse charmeert met kunsthappening De Prikkeling (+ foto's)

In het Oud Gasthuis opende vrijdagavond de kunsthappening ‘De Prikkeling’, een nieuw initiatief voor het goede doel door de Lionsclub Asse.

Onder leiding van vooral Jeroen Luypaert en Etienne Esselens werd een kunsttentoonstelling samengesteld met werken van 25 kunstenaars uit heel Vlaanderen.

Wie dit weekend een kunstwerk koopt steunt meteen ook de goede doelen van de Lionsclub Asse, want de kunstenaars staan 30 procent van de verkoopwaarde aan de Lionsclub. De tientallen werken vullen negen lokalen in het Oud Gasthuis. Op de zolder is gelegenheid om na te praten en een glaasje te drinken.

De Prikkeling is gratis toegankelijk op zaterdag 8 november vanaf 15 uur en zondag 9 november vanaf 10 uur. Op beide dagen is er vanaf 19 uur een doorlopende projectie en lichtanimatie op de binnenkoer in een regie van Tim Verhaegen en Blomme Molenstra.

Voorts zijn er workshops bloemschikken door Luc Lissens en Anne Guns en een workshop juwelen maken voor kinderen door Emily Van Aken, die zondag om 14 uur ook een demonstratie glasbranden ten beste geeft.

Hoepduvelkes

De Prikkeling Lionslcub Asse 21

Tegelijk stelde de Lionsclub Asse de Hoepduvelkes voor, een exclusieve reeks pralines die werden vormgegeven door Jeroen Luypaert en door Tony Mergan op smaak werden gebracht met hop.

De praline bestaat in melkchocolade, hazelnootpraliné, fondantchocolade en witte chocolade. Dankzij de luxeverpakking en de drie formaten is het een ideaal eindejaarsgeschenk voor bedrijven. De winst uit de verkoop van de Hoepduvelkes gaat eveneens integraal naar de goede werken van de Lionsclub Asse.

Info over de Hoepduvelkes via hoepduvelkes@lionsasse.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk