Milieuraad Asse lanceert milieuprijs

De Milieuraad van Asse start met een jaarlijkse milieuprijs, een nieuw initiatief om het bewustzijn van de bevolking op het vlak van milieu, natuur en landschapszorg aan te moedigen en nieuwe concepten en ideeën over milieu en natuur in de kijker te zetten.

De Milieuprijs Asse kan worden uitgereikt aan een persoon, een vereniging, school of bedrijf die van 2001 tot en met 2013 een opmerkelijke prestatie leverde op het vlak van milieu, die zich verdienstelijk maakte op het vlak van milieu, natuur en/of landschapszorg of die nieuwe ideeën voor de verbetering van bestaande producten en/of projecten heeft.

De milieuprijs heeft een waarde van 300 euro. Kandidaturen dienen vóór 31 mei 2014 ingediend bij de voorzitter van de Milieuraad, p/a Milieuraad Asse, Gemeentebestuur Asse, dienst Milieu, Gemeenteplein 1, 1730 Asse.

Het reglement is hier te downloaden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk