Vier inbraken en een handtasdiefstal in Asse

De politie Amow stelde afgelopen weekend in Asse vier inbraken vast plus een handtasdiefstal. Een overzicht:

  • In de Pastinakenstraat werd zaterdag ingebroken in een woning. De bewoner zag bij zijn thuiskomst drie jonge mannen de oprit van zijn woning op een rustige manier verlaten. Hij schonk er verder geen aandacht aan. Pas nadat hij zijn voertuig in de garage parkeerde en zijn woning betrad, merkte hij dat binnen alles overhoop werd gehaald en dat er was ingebroken. Een patrouille door de politie in de omgeving leverde niks op. Er zijn geld en juwelen gestolen.
  • In de Nerviërstraat te Asse vond de politie zaterdag tijdens een patrouille een handtas langs de kant van de weg. Ze contacteerden de eigenares. Het bleek dat de handtas net was gestolen in de Colruyt in Asse en dat ze aangifte wou gaan doen. De handtas werd gestolen in de buurt van de kassa.
  • In een bedrijfsgebouw aan de Brusselsesteenweg werd zondag een inbraak vastgesteld. Twee deuren werden geforceerd. Het alarm ging niet af. Er zou niets gestolen zijn.
  • Een woning aan de Essenestraat kreeg zaterdagnacht dieven op bezoek. Ze klommen via een veldwegel naast de woning ver de omheining en forceerden achteraan twee ramen. Er ging een luid alarm af. De dader(s) namen in de living nog vlug twee beelden op een kast mee.
  • In de Petrus Ascanusstraat werden bouwmaterialen gestolen op een werf. Het plastic zeil dat de hoofdingang van de woning afdekte werd opengesneden. 

BANNER ASSE

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk