Paul Van Himst verliest echtgenote Arlette

Arlette, de vrouw van viervoudig gouden schoen Paul Van Himst, is deze week op 68-jarige leeftijd overleden na een lange slepende ziekte.

Arlette Neckebroeck, zoals ze heette met haar meisjesnaam, werd geboren op 3 augustus 1945 te Voorde en overleed op 4 december in Jette. 

Paul en Arlette Van Himst waren 49 jaar getrouwd. Hij leerde haar op zijn 19de kennen in het café-restaurant van haar ouders in Brakel. Ze huwden twee jaar later en bouwden hun huis in Groot-Bijgaarden.

Arlette stond bekend als een mooie vrouw met een zeer sterke persoonlijkheid, maar ook een lieve echtgenote en een goede moeder. Ook in het Zellikse koffiebedrijf Brésor van de familie Van Himst was ze achter de schermen actief betrokken.

Het zijn zware tijden voor Van Himst, die zelf al een maand in het UZ van Jette ligt met een zware longinfectie. Hij zou vandaag het ziekenhuis mogen verlaten, maar er wacht hem nog een lang herstel.

Paul en Arlette hebben drie kinderen – Frank , Claudia en Katia – en vijf kleinkinderen: Yuri, Jeremy, Niels, Jens en Emilie. De begrafenis heeft volgende week plaats.

Topartikels bij Goeiedag.be