VIDEO: Scouts & Gidsen Asse winnen Pendelquiz

Margot, Jill en Bram van de Assese Scouts en Gidsen mochten vrijdag – op de Dag van de Jeugdbeweging – de eer van hun jeugdvereniging verdedigen in het Iedereen Beroemd-spelletje ‘De Pendelquiz’ op één.

Dat deden ze met verve, want ze wonnen 150 euro, terwijl de chiro van Erps-Kwerps moest uitstappen in het station van Oudenaarde. U kunt het filmpje hier terugzien.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...