Meer dan 50.000 bezoekers

Goeiedag Magazine en www.goeiedag.be hebben zich bij deze verkiezingen nog meer op de kaart gezet dan ooit tevoren. Niet alleen bleken onze peilingen in 10 steden en gemeenten zeer correct te zijn maar ook onze nieuwssite hield een hele zondag en maandag de vinger aan de pols van de gemeenteraadsverkiezingen. Meer dan 50.000 unieke bezoekers op twee dagen bezochten onze site op zoek naar nieuws. 29.349 op de verkiezingsdag zelf, 22.611 op maandag. Samen goed voor 51.960 mensen uit onze regio.

Daarmee is Goeiedag uitgegroeid tot de meest betrouwbare nieuwspartner in noord-west-Brabant en een deel van Oost-Vlaanderen. In Aalst is er zelfs een derde speler van het Goeiedag-netwerk: Goeiedag Radio. Ook bij onze radio-collega’s werd hard gewerkt om de luisteraars alle mogelijke nieuwsjes van de verkiezingen mee te geven.

Website goeiedag 2

Topartikels bij Goeiedag.be