Reconstructie moord op Silke

In Meldert heeft Andy M. vandaag tijdens een reconstructie getoond hoe zijn partner Silke Deceuninck om het leven is gekomen. De vrouw van 23 en haar ongeboren baby stierven nadat een echtelijke ruzie uit de hand liep.

Haar vriend verklaart dat hij Silke een klap gaf en dat ze dan slecht is neergekomen. De reconstructie moet nu meer duidelijkheid geven aan de speurders.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning van het koppel, aan de Huizekensstraat in Meldert, blijft nog onduidelijk.

Op 30 december, rond halfvijf kregen de hulpdiensten een noodoproep van de partner van Silke De Ceuninck. Een medisch team haastte zich ter plaatse en probeerde de jonge vrouw te reanimeren. Het slachtoffer stierf echter kort na aankomst in het OLV­ Ziekenhuis van Aalst.

Nieuwsbrief
Je zou ook interesse kunnen hebben in...