OPSPORING: Wie heeft Raphael De Leeuw gezien?

Het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde verspreidde vandaag een opsporingsbericht voor Raphael De Leeuw, de 30-jarige man naar wie gisteren ook werd gezocht op de Dender in Aalst.

“Op zondagochtend 14 februari 2016 was de 30-jarige Raphael De Leeuw¬†op vermaakuitstap in het caf√© “La Bomba” in Aalst .

Raphael verliet het café, gelegen in de Rozemarijnstraat, omstreeks 04.00 uur en wandelde weg in de richting van de Molenstraat. Hij werd het laatst gezien aan de Sint-Annabrug omstreeks 4.12 uur, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Raphael De Leeuw is 1.80 meter lang en heeft donkerbruin golvend haar en donkere ogen. Hij heeft een tatoeage op de linkerborst in de vorm van een panterhoofd.

Hij droeg die avond een zwarte jeans, een grijze pull met kap met witte letters op de voorzijde en zwarte sportschoenen.

De onderzoekers doen een oproep naar de personen die samen met Raphael zijn verjaardag hebben gevierd en naar iedereen die Raphael nog heeft gezien na het verlaten van de “La Bomba” rond 4 uur ‘s ochtends.

Hebt u de vermiste man nog gezien, neem dan contact op met de speurders¬†via het gratis nummer 0800 30 300 of¬†opsporingen@police.belgium.eu.”