Vandaag ook in Aalst Dag van de Klant

De laatste zaterdag van september is traditioneel de Dag van de Klant. Ook in Aalst stellen veel lokale handelaars vandaag de klant in de schijnwerpers.

Een attentie, een interessante korting, een klein geschenkje zijn een aantal manieren waarop zelfstandigen hun klanten vandaag willen bedanken voor hun trouw gedurende het voorbije jaar. Het loont dus extra de moeite om vandaag een aantal handelszaken te bezoeken.

Volgend weekend is er in Aalst ook de Herfstshopping. Meer dan 400 winkels in het stadscentrum geven dan kortingen en veel handelszaken openen ook speciaal op zondag hun deuren om de nieuwe wintercollecties voor te stellen.

Exclusieve trendboetieks, budgetvriendelijke hebbedingadresjes en bekende winkelketens… in Aalst kan je eindeloos shoppen!

Meer informatie kan u terugvinden op www.dagvandeklant.be of www.aalst.be.