65 jaar Group Dekerf: Feestelijke heropeningsevent.

Extra feestelijke heropeningsevent op 12 oktober, exclusief voor onze klanten

Op zaterdag 12 oktober 2024 is het driedubbel feest bij Group Dekerf: het familiebedrijf viert z’n 65-jarig bestaan, de fusie met Van Breda Verzekeringen en de heropening van de vernieuwde kantoren op hun vertrouwde locatie in Ternat.

Dit bijzondere evenement vormt een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf, dat in 1959 begon met Gilbert Dekerf † en Monique Deberdt.

Feestelijke dag vol ontmoetingen en entertainment

Het feest op 12 oktober start om 14 uur met de heropening van de kantoren aan de Statiestraat 82-84 in Ternat. Er is een gevarieerd programma voorzien voor jong en oud. Terwijl kinderen tot 12 jaar genieten van leuke activiteiten georganiseerd door dansschool Flow, verwelkomen we onze allereerste klanten ooit – die al langer dan 50 jaar bij ons zijn – op een speciale manier met koffie, versnaperingen en animatie.

Vanaf 17 uur kunnen ondernemers, zelfstandigen en leveranciers netwerken, en om 19 uur ontvangen we feestelijk alle particuliere klanten. Muzikanten Spacey (New Castle), Marc Canto (Nederland) en The Pick Hardo Bros (België) sluiten de dag af, en DJ Maria Love (Malaga) zorgt voor een knallend slotakkoord.

Ontmoet het team achter Group Dekerf

Tijdens het event, georganiseerd door Bizz Events, maak je kennis met het enthousiaste team van Group Dekerf, onder wie ook de nieuwe gezichten die sinds kort het bankgedeelte versterken. Nils, samen met zijn collega’s Sam en Patrick, neemt de leiding van het bankteam voor zijn rekening en staat klaar om klanten te adviseren over al hun financiële vragen. Natuurlijk zijn ook de vaste medewerkers van het verzekeringskantoor en de familie Dekerf van de partij, met onder anderen Ellen Dekerf (Vastgoed Dekerf) en Jana Dekerf (advocate).

Een rondleiding door de vernieuwde kantoren brengt je langs een minitentoonstelling met schilderijen van kunstenares Ines Thora.

Een rondleiding door de vernieuwde kantoren brengt je langs een minitentoonstelling met schilderijen van kunstenares Ines Thora. Tijdens de rondleiding krijg je ook interessante informatie over de nieuwe Visa Debit-kaart, de coöperatieve voordelen die Crelan aanbiedt, financiële planning door Lemon Consult, en de partners Baloise, DELA, AG, Allianz, Hiscox, Vastgoed Dekerf en Vanbreda, die allen klaarstaan om hun expertise te delen.

Schrijf je in en mis het niet Ben je als klant nog niet ingeschreven? Registreer je eenvoudig per mail naar jana@dekerf.be, of via onze website www.dekerf.be. Inschrijven kan tot maandag 7 oktober 2024.

Topartikels bij Goeiedag.be